Wasbare luiers helpen je! Geen vieze stinkende luiers in de prullenbak

Wasbare luiers zijn een perfect hulpmiddel voor de kleine. Wasbare luiers zijn luiers die na gebruik, gewassen kunnen worden, met de bedoeling dat ze dan hergebruikt kunnen worden. Je kleine draagt een gewone luier die na zijn verschoning in de wasmachine kan worden gestopt. Hierdoor heb je geen prullenbakken meer vol met vieze stinkende luiers. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met deze luiers en de voordelen van het gebruik ervan? In dit artikel lees je alles over het gebruik van deze luiers en de voordelen ervan.  

Wasbare luiers doen alles voor je

Wasbare luiers hebben dezelfde werking als gewone wegwerp luiers. Het enige verschil tussen wasbare luiers en wegwerpluiers is dat je wasbare luiers kunt hergebruiken.

De luiers die je kunt wassen breng je bij je kleine aan en vangt alle uitwerpselen van de kleine. Wanneer het vocht wordt opgevangen, zullen de luiers die je kunt wassen wat vochtig aanvoelen. Hierdoor weet je dat het weer tijd is om de kleine te verschonen. De wasbare luiers die je gebruikt hebt, gooi je dan eenvoudig in de wasmachine. De volgende dag zijn je luiers weer fris en kunnen ze opnieuw worden gebruikt. 

Met deze luiers kun je de wegwerpluiers even vergeten

In een wereld waar er veel wordt gedacht aan het milieu is het soms verstandig om daar een handje bij te helpen. Wasbare luiers zijn goed voor het milieu. Dit komt doordat wasbare luiers worden gemaakt van plantaardig katoen. Het weggooien van wasbare luiers is beter dan het weggooien van wegwerpluiers. Bovendien besparen luiers die je kunt wassen veel geld. Je hoeft de luiers namelijk niet iedere week opnieuw te kopen. Je kunt er veel langer mee doen en zal dus op jaarbasis veel minder kosten kwijt zijn aan luiers. 

Voor alle leeftijden geschikt

Er zijn verschillende soorten maten luiers die je kunt gebruiken. Zeker wanneer je kleine nog groeit, is het prettig als de luiers mee kunnen groeien. Zo zijn er wasbare luiers voor net geboren kinderen. Deze luiers worden op de groei gemaakt. Hierdoor kunnen de wasbare luiers de eerste paar maanden worden gebruikt. De luiers kun je dan gemakkelijk door het gebruik van een drukknop verstellen. Hiervoor hoef je zelf niets te doen.

Tot slot heb je ook luiers die je kunt wassen voor peuters. Deze hebben exact dezelfde werking als de luiers voor net geboren kinderen. De luiers voor peuters zijn handig doordat het ze zal hebben bij zindelijk worden.

Supersnel zindelijk met deze luiers

Wasbare luiers kunnen je kleine helpen wanneer het tijd is om zindelijk te worden. Wanneer je luiers gebruik, zal deze vochtig aanvoelen zodra er gebruik van is gemaakt. Je kleine zal dit voelen en er bewust van worden dat als die moet plassen, hij op den duur naar het toilet zal moeten. De luiers zorgen er niet voor dat de kleine zindelijk wordt, maar kunnen wel het proces versnellen. Zo hoeft je kleine minder lang met deze luiers rond te lopen en bespaart het jou kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *