De leukste kerstcadeaus 2018

De kerst komt er weer aan dus er moeten weer cadeaus worden gekocht. Elk jaar is het moeilijk om weer originele cadeaus te bedenken. Sommige mensen lijken echt alles al te hebben. Gelukkig hebben wij een lijstje voor je samengesteld met de leukste kerstcadeaus van 2018.

Doneer aan een goed doel

Als je vindt dat je al genoeg spullen hebt kun je er ook voor kiezen om in plaats van cadeaus te vragen, mensen te vragen om te doneren voor jou aan een goed doel. Dit kun je tegenwoordig zelf via facebook doen. Mensen kunnen dan via jouw pagina online geld doneren. Wat je ook kunt doen is kerstzegels of decemberzegels kopen. De opbrengst hiervan gaat ook naar goede doelen en dan heb je toch nog een persoonlijk presentje.

Een bioscoopbon

Als mensen geen spullen willen kun je ze ook een ervaring geven. Een bioscoopbon is dan het ideale cadeau. Je geeft iemand echt een speciaal avondje uit. Gegarandeerd succes dus.

Een dinerbon

Voor een dinerbon geldt hetzelfde als voor een bioscoopbon; je geeft iemand een echte euke ervaring. Eigenlijk is dit nog leuker dan nog meer spullen

Maak zelf iets

Als je creatief genoeg bent kun je ook zelf iets maken. Op deze manier geef je iemand een super persoonlijk en origineel cadeau. De persoon in kwestie ziet dat je er echt moeite voor hebt gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie sjaal breien, of een bloempot schilderen. Ook kun je een agenda of kalender maken met persoonlijke foto’s. Als het je geliefde betreft kun je ook een mooi gedicht schrijven. Laat je creativiteit de vrije loop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *