leuke cadeaus voor jongens van 10 jaar

9 leuke cadeaus voor jongens van 10 jaar

Op zoek naar een leuke cadeau voor een jongen van 10 jaar? Dan kun je kiezen voor modelbouw speelgoed wat erg in de smaak valt bij jongens van 10 jaar. Zo kun je LEGO bouwplaten, treinen of LEGO bouwstenen bestellen. Hieronder hebben we 9 leuke cadeaus voor jongens van 10 jaar op een rij gezet ter inspiratie!

1. Robot speelgoed

Robot speelgoed is een vorm van speelgoed waar je nooit genoeg van krijgt. Je kan leren programmeren, wat vaak via een app op de mobiele telefoon wordt gedaan. Het is er in meerdere moeilijkheidsgradaties waardoor er altijd een geschikt model tussen zit.

2. Een keyboard

Een keyboard is voor kinderen vaak de eerste stap om zelf muziek te gaan maken. Een kinder keyboard is er in meerdere versies en voor verschillende budgetten. Denk er wel aan dat een dergelijk keyboard al snel te eenvoudig wordt. Voor een jongen van 10 jaar is een kleine versie van een keyboard het handigste.

3. Een nerf strike gun

Nerf guns zijn er voor grote jongens vanaf 10 jaar. Ze kunnen met hun vrienden samen spelen waarbij ze leren om tactieken te bedenken. Een nerf gun is dan ook een prachtig cadeau waar een jongen lang plezier van heeft .

4. Spin master perplexus

Dit is een doolhof in een bol waar een balletje doorheen moet worden geloodst. Razend moeilijk en daarmee een uitdagend stuk speelgoed voor een kind van 10 jaar. Handzaam om mee te nemen waardoor ze er overal mee kunnen spelen.

5. Schmidt Bordspel

Schmidt maakt bordspellen met verschillende moeilijkheidsgradaties. Er moet goed worden nagedacht en de bordspellen gaan lang mee.

6. Rechthoekige trampoline

Een trampoline is een aanschaf waar je flink wat ruimte voor nodig hebt. Bij een rechthoekige trampoline valt dit wel mee. De trampoline neemt minder ruimte in en een jongen kan er zijn energie op kwijt.

7. Inline skates

Inline skates zijn goed voor de motoriek en ze zijn ideaal voor jongens van 10 jaar. Ze kunnen er hun energie op kwijt en wedstrijdjes houden met hun vrienden. Koop een doorgroeimodel zodat ze lang mee gaan.

8. Een 26 inch kinderfiets

Een fiets is altijd een goed cadeau. Kijk naar de maat van het kind om te voorkomen dat een jongen snel uit zijn fiets groeit. Soms is een 28 inch volwassen fiets al een oplossing.

9. Lego Brickheadz

Stripfiguren maken van lego: een activiteit waar een jongen geweldig mee bezig kan zijn. Er komen steeds meer actie figuren om te maken van lego. LEGO bestellen via Uniblocks.nl is de manier om kinderen eindeloos speelplezier te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *